2/1 kap woning, Bouwnummer 27

Koopprijs

€ 449.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

154 m2

Omschrijving

De Singelwoningen zijn geïnspireerd op grachtenpanden, maar vanzelfsprekend voorzien van moderne luxe. Ze staan aan een singel in een groene woonomgeving. Uw auto parkeert u op eigen terrein aan de achterzijde, waardoor de natuur aan de voorkant zijn kracht behoudt.

Lichtinval in overvloed
Serres van twee verdiepingen hoog, dat betekent lichtinval in overvloed. Het grote glasoppervlak van deze moderne woningen staat garant voor een optimale lichtinval en dus voor een plezierig leefklimaat. De grote glasoppervlakken geven de singel bovendien een open sfeer. Voor uw nieuwe Singelwoning kunt u kiezen uit twee soorten serres: bij de keuken of bij zowel de voordeur als de keuken. Hoeveel licht laat u in uw leven?

Uitzicht op de stad, de singel en het water
Op de begane grond, op zolder of vanaf uw balkon: waar u ook bent in uw Singelwoning, u kijkt altijd ruim uit op uw omgeving. Op het water en de groene oevers van de singel bijvoorbeeld; een prachtig stadsgezicht. Alle woningen beschikken over twee parkeerplaatsen en een eigen garage op eigen terrein aan de achterzijde. Hierdoor blijft het uitzicht op de singel en het water altijd vrij.

TYPE B bnr. 27:
Al vanaf de met natuursteen afgewerkte entreetrap ziet u naast de voordeur een brede serre over de helft van de woning. De keuken en het eetgedeelte ontvangen hierdoor veel daglicht. De serre van Singelwoning type B loopt van de begane grond door naar de eerste verdieping en eindigt op de tweede etage in een balkon. Licht, woonruimte en buitenlucht worden in dit ontwerp op een speelse manier met elkaar geïntegreerd.

Licht en ruimte in Singelwoning type B
• Voorgevel grotendeels van glas
• Keuken en eetgedeelte geïntegreerd in de serre
• Balkon aan de voorzijde
• Hoge plafonds
• Openslaande deuren naar de tuin
• Entreetrapje afgewerkt met natuursteen
• Twee parkeerplaatsen en garage aan de achterzijde

Algemene indeling:
Begane grond
Via de entree van de woningen komt u binnen in de hal, waarin zich naast de centrale meterkast de ook wc en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de hal treedt u binnen in de royale woonkamer met keuken. Vanuit de woonkamer heeft u rechtstreeks toegang via tuindeuren naar uw, naar eigen wens in te richten, tuin.
1e verdieping
Via de trapopgang in de hal komt u op de eerste verdieping, waar 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer, voorzien van Villeroy en Boch sanitair, zijn gesitueerd. Vanaf de over- loop op de 1e verdieping heeft u via de trapopgang toegang tot de 2e verdieping.
2e verdieping
Deze tweede verdieping kunt u naar eigen wens nader in delen met 1 of meer kamers. Op deze tweede verdieping is de opstelplaats voor de technische installaties gepositioneerd.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 449.500 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
154 m2
Inhoud
460 m3

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Algemene en technische informatie


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bouwtekeningen


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Singelwoningen fase 4, 2/1 kap