Een nieuwbouw hypotheek is advies op maat

Scherp financieel advies bij Boekholt nieuwbouwspecialist: dé specialist voor nieuwbouwhypotheken  

Een nieuwbouwtraject ziet er anders uit dan het kopen van een bestaande woning. Je hebt te maken met een bouwperiode die vaak 8-12 maand in beslag neemt, waarin al wel kosten worden betaald. De samenhang tussen de eigen woning, hypotheek en de nieuwbouwwoning op financieel gebied wordt door Scherp financieel advies volledig in kaart gebracht.

Nieuwbouw hypotheek

Hoe zit het met dubbele lasten gedurende de bouw? Bovendien moet u bepalen of u de huidige woning al wilt verkopen of pas nadat de bouw is voltooid. Hoe zit het met een toegestane overwaarde op de woning? In de 'vrij op naam-prijs' zit vaak alleen de grond en cascobouw begrepen, maar wat kunt u verder nog bijlenen aan meerwerk / afbouw? Ook is lang niet elke geldverstrekker geschikt voor nieuwbouw. Zo zit er onderscheid in houdbaarheid van hypotheekoffertes en kosten die over een zogenaamd bouwdepot worden gerekend.

Wilt u weten hoe u ervoor zorgt in financiële zin?

Unieke samenwerking

Scherp financieel advies is onze partner in wonen omdat zij voor een eerlijk en onafhankelijk consult staan. Scherp vergelijkt en bemiddelt bij alle geldverstrekkers in Nederland. De directie ligt in handen van Jeroen Koops van 't Jagt, die meer dan dertien jaar ervaring heeft in het vak. Jeroen maakt graag tijd voor u vrij als u interesse heeft in één van onze vele nieuwbouwprojecten. Aansluitend kunt u vrijblijvend aanschuiven bij Boekholt nieuwbouwspecialist om alle onderdelen in kaart te brengen. Scherp financieel advies is gevestigd bij ons op kantoor, aan de Suikerlaan 25 in Groningen. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend gesprek of vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met u opgenomen. 

Afspraak maken?

Scherp financieel advies zal zsm contact met u opnemen. Wilt u graag een combinatieafspraak met Boekholt nieuwbouwspecialist? Geef dit aan bij "opmerkingen".